Gazonul sintetic pentru fotbal

  • Detalii tahnice:    

– Are o înălțime a firului de 40 mm, 50mm și 60 mm
– Este compus din polietilenă
– Poate fi fibrilat sau monofilament
– Durată de viață 10 ani
– Garanție 5 ani
  • Avantaje:

–  Crește confortul jucătorilor și absoarbe impactul;
–  Fără întreținere majoră. Costurile și întreținerea redusă, constituie unul dintre cele mai importante motive pentru care trebuie să luați în considerare instalarea unui gazon artificial.
–  Suprafață perfectă pe tot parcursul anului.
–  Terenurile de fotbal cu gazon sintetic nu depind de vreme și nu au o limită de ore cât pot fi folosite.
Gazonul sintetic  trebuie sa aiba calitatea de absorbtie a socurilor, in portofoliul nostru avand gazon sintetic cu inaltimea firului de 40, 50, 60mm si infill de nisip cuartos cu granule de cauciuc, sau un gazon fara infill de nisip si graule.

Gazonul sintetic pentru tenis/multisport 

  • Detalii tahnice:

Gazonul sintetic pentru tenis este disponibil într-o gamă de înălțimi (10 -25 mm) pentru a se potrivi stilului de joc pe care îl preferați. Cu cât firul este mai scurt, cu atât va fi mai rapid jocul. Aceste terenuri au de obicei o bază de beton sau asfalt.
  • Avantaje:

– Jocul pe gazonul sintetic pentru tenis, chiar și pe vreme umedă, se va desfășura în condiții bune, cu alunecare minimă;
–  Gazonul sintetic este o suprafață ideală pentru clienții cu terenuri mai mari, pe care există  riscuri severe de fisuri și denivelări;
–  Pe terenurile de tenis cu gazon sintetic, tenisul poate fi jucat pe tot parcursul anului;
–  Un alt aspect important al suprafeței de tenis este faptul că gazonul artificial reduce semnificativ costurile de întreținere pe termen lung;
Gazonul este realizat din fire de polietilena tesute pe un suport de latex. In principal, gazonul de tenis/multisport este realizat din fir fibrilat (e un fir mai lat care se desface in timp in mai multe firisoare) si doar cateva modele din fir monofilament.

Gazonul decorativ

  • Utilizări:

– Case
– Grădini
– Birouri
– Spații exterioare
– Balcoane
– Terase
  • Avantaje:

– Deși prețul de achiziție al gazonului decorativ este considerabil mai mare decât al gazonului natural, investiția se recuperează în timp util, deoarece costurile de întreținere sunt minime (pe lângă costurile necesare întreținerii gazonului natural prin udare frecventă, tundere, erbicizare, fertilizare), gazonul artificial având și o durată de viață mult mai lungă.
– Este extrem de ușor de întreținut.
– Gazonul decorativ poate fi folosit, de asemenea, în spațiile interioare. O pată de gazon decorativ va aduce la viață suprafețe reci și mari de piatră.
– Gazonul decorativ artificial este frumos, practic și gata de utilizare.