Terenul de Multisport

De regula se realizeaza pe dimensiunea  42 x 22m, dar, neexistand o dimensiune oficiala, se poate merge si pe alte dimensiuni – 44 x 24m, 45 x 25m.
Gardul de imprejmuire propus are 6m inaltime, cu structura de plasa de sarma pana la 2m si de la 2m la 6m plasa din polietilena si o plasa capac.
In ceea pe priveste fundatia, exista doua variante disponibile, fiecare dintre ele cu avantaje / dezavantaje:
           – Fundatia din beton/asfalt: stabila in timp, planeitate buna, drenajul apei de pe suprafata de joc se face prin panta acesteia.
           – Fundatia de piatra: se recomanda straturi bine compactate din piatra de diferite granulatii prin care se creeaza un drenaj natural, elasticitate mai mare comparabil cu fundatia din beton, probabilitatea aparitiei in timp a unor denivelari.

 

Terenuri de tip Tartan
Terenurile de tenis / multisport cu tartan (poliuretan) oferă un grad ridicat de confort şi rezistenţă, sunt caracterizate prin proprietăţi elastice şi bună rezistenţa în timp.  Tartanul are la bază un material alcătuit din granule fine de cauciuc şi fibre reciclate din cauciuc lipite cu un adeziv poliuretanic special. 
Sisteme modulare
Suprafata sintetica modulara pentru terenuri de sport in aer liber este utilizata la scara mondiala pentru terenuri de sport care gazduiesc competitii oficiale, pentru terenuri de sport rezidentiale precum si pentru centre de recreere.
Terenuri cu gazon sintetic
Exista mai multe tipuri de gazon sintetic cu inaltimi ale firului intre 10 si 26 mm, singurele optime pentru tenis, baschet, volei, fotball.