Terenul de tenis din zgură

 

Realizate pentru impatimitii deraparilor specifice acestei suprafete de joc, cu o foarte buna elasticitate si comfort pentru jucatori. Calitatea zgurii furnizate si a liniilor de montaj fac ca aceasta suprafata sa fie una de calitate premium.
Terenurile cu zgura sunt cele mai raspandite si cele mai cautate de jucatorii de tenis pentru calitatea jocului, modul cum sare mingea, faptul ca suprafata este moale si in special pentru ca jucatorilor le este permisa o usoara alunecare pe suprafata atunci cand alearga si se opresc pentru a lovi mingea. Aceasta alunecare este principalul atu al terenului cu zgura in fata celui de Hard, care este antiderapant.

Întreținere anuală

Mulțumită multor ani de experiență, suntem pregatiti să construim și să renovăm un teren, chiar și în condiții dificile. Cu utilajele potrivite, profesioniști și cele mai noi tehnici, ne străduim să oferim terenuri perfecte.
Orice teren de tenis din zgură pe care se desfăşoară o activitate, are nevoie anual de o refacere şi o întreţinere.
Refacerea anuală a terenurilor de tenis din zgură se realizează “răscolind” zgura până la o adâncime de 2-3cm, cernerea zgurei de impurităţile adunate până la aceea perioadă, nivelarea, compactarea, completarea cu zgura. Aceste operaţiuni sunt urmate de refacerea liniilor de marcaj.

Consultanta gratuita

La fiecare cerere, mare sau mică, ne deplasam în locație pentru sfaturi, fără obligații. În timpul acestei vizite incercam sa gasim impreuna varianta optima pentru nevoile dumneavoastra. Dacă sunteți interesat, veți primi o ofertă în care toate costurile sunt menționate defalcat (fundatie, zgura, imprejmuire, dotari si nocturna).